תנורים לבתים

כל סוגי הטאבון והתנורים שלנו מתאימים לכל בתי המאפה, המסעדות ואולמות האירועים. תנורי דיגמי ידועה באיכות התנורים שלה ומתמחה בביצועיהם. טיב החומרים שאנו עובדים איתם מותאמים עפ"י הצרכים הנדרשים לבניית טאבונים איכותיים לזמן רב. החלטתם לפתוח פיצרייה? נספק לכם תנורים לפיצה!

תנור אבן

כל מי שאוהב מאפים טריים וטעימים מכיר ודאי את תנור האבן על תכונותיו השונות ואת היכולות שלו לסייע בהכנת מאפים מסוגים שונים, שהם לא פחות ממושלמים.
בתחילת דרכו היה תנור האבן עשוי מחמר, אך עם הזמן הוא עבר אבולוציה וכים, כפי שניתן להסיק משמו, הוא עשוי מאבן (ובעיקר מלבני שמוט).
תנור אבן משמש גם כיום לאפייה של פיתות, פיצות ומאפים מסוגים שונים וכמו כן, גם להכנת ותבשילים שונים וכחלק מכך, ניתן למצוא אותו במאפיות, במסעדות ואפילו בבתים פרטיים.
ייחודו של תנור אבן, מעבר למראה האוטנטי והייחודי שלו הוא בטמפרטורה הגבוהה אליה הוא יכול להגיע וכמובן גם בעמידותו הגבוהה מפני נזקי מזג האוויר השונים ומפגעים פוטנציאליים אחרים.

דילוג לתוכן