טאבון ביתי

השימוש בטאבון ביתי הופך לטרנד לוהט יותר ויותר

תנור מקצועי לחצר ולבית

בשנים האחרונות רבים מעוניינים ליהנות מהכנה של מאפים ומנות אחרות בטאבון אותנטי אותו הם בונים או מתקינים בחצר הבית או אפילו על המרפסת. בדומה לטאבון התעשייתי, טאבון ביתי מאפשר להכין מוצרי מאפה, שונים, כגון לחמים, לחמניות, פיתות, פיצות, עוגות, תבשילים שדורשים בישול ארוך ועוד מגוון רחב של מתכונים.

בין היתרונות העיקריים של השימוש בטאבון הוא חיסכון באנרגיה. אם בוחרים בטאבון שמופעל על ידי גז, ניתן לחסוך בצריכת האנרגיה באופן משמעותי. בנוסף, הטאבון הביתי מאפשר לשלוט בתהליך ההכנה ובתנאי ההכנה של המזון באופן יעיל וטוב יותר. השליטה בטמפרטורה, בזמן ההכנה ובתנאי הלחות, מאפשרים להכין את המזון באופן האידאלי.

יש לציין שמשך הזמן שנדרש לטאבון הביתי להתחמם ולהתקרר קצר יותר מאשר המשך הנדרש לתנור הפועל על חשמל. לכן הטאבון חסכוני יותר באנרגיה. הוא דורש פחות אנרגיה על מנת לייצר מאפים באיכות גבוהה ולהשלים את תהליך האפייה באופן מלא.

למעשה, הטאבון הביתי מאפשר הכנה של מאפים בתוך זמן קצר, אך במקביל הוא מאפשר ליהנות מטעם, מרקם וטריות טובים יותר מאשר אלה מהם נהנים כשרוכשים את אותם המאפים במאפיה. אם כן, מי שאמצו את הטרנד הלוהט נהנים ממאפייה קטנה וביתית, שמאפשרת להם להכין מאפים לעצמם, לבני המשפחה, לחברים ואולי אפילו לכמה מהשכנים, שלא עומדים בפני הריח הממכר של המאפים הטריים.

תפריט
דילוג לתוכן